Imaginile care nu o avantajeaza deloc pe Jessie J. Cum au reusit sa o fotografieze paparazzi


De cand incearca sa cucereasca topurile americane, Jessie J a devenit si mai excentrica decat inainte si a inceput sa poarte tinute sexy, care uneori ii dezavantajeaza silueta.


Cu toate ca nu e chiar o necunscuta pentru publicul din Statele Unite, Jessie J nu e inca la fel de populara ca Rihanna sau Birtney Spears. Ea si-a propus insa sa schimbe acest lucru si, pe langa colaborarea cu Ariana Grande si Nicki Minaj, a inceput sa-si schimbe si infatisarea.

VEZI IMAGINILE AICI.

Astfel, rochiile extrem de scurte, topurile transparente, fustele mini, decolteurile ample au devenit nelipsite din look-urile ei de scena. Chiar si atunci cand revine in Marea Britanie adopta acest stil mai provocator, iar recent paparazzi au surprins cateva instantanee in care articolele vestimentare nu au avantajat-o.

Din unghiul in care au fost asezati, acestia au imortalizat-o in pozitii indraznete, i-au surprins mai ales lenjeria si au distribuit apoi pozele publicatiilor de tip monden, care s-au aratat incantate de achizitii. Iata cea mai noua apariti pe scena a excentricei Jessie:

related posts

Modifică setările cookies