Imaginile de care Anna Lesko vrea sa uite. Cum arata cantareata cand s-a lansat si de ce vrea sa ascunda fotografiile de atunci


Va mai amintiti de refrenul "Ard in flacari"? Ei bine, la inceputul carierei ei, Anna Lesko nu era la fel de apetisanta ca acum, aparitiile ei fiind adesea marcate de gafe vestimentare si de look.


Dupa lansarea ei in industria muzicala romaneasca, Anna Lesko a fost invitata la nenumarate emisiuni si show-uri televizate, refrenul pe care il promova reusind sa starneasca atentia jurnalistilor si ascultatorilor.

Din pacate insa, look-ul ei nu era pe atunci la fel de bine pus la punct ca acum. Cu un ten gras, parul neingrijit si un accent pe care nu il puteai rata, Annei i-a luat putin timp sa inteleaga ce isi doreste publicul din Romania de la noile cantarete si a reusit rapid sa remedieze situatia.

Spre deosebire de perioada de inceput a carierei ei, acum Lesko este mega sexy si cizelata si isi doreste sa uite de erorile de incepatoare pe care le-a facut in perioada in care s-a lansat.

Cum ti se pare evolutia artistei din ultimii ani? Ce parere ai despre aparitiile ei de inceput?

related posts

Modifică setările cookies