Imaginile de care probabil nici ea nu-si mai aduce aminte. Cum arata Andreea Balan la inceputul carierei. Cum a evoluat stilul ei


E imposibil sa nu va amintiti de hit-urile anilor 2000 "Lasa-ma papa la mare", "Libera la mare" sau "Mosule, ce tanar esti". Cu multe codite impletite, incaltari cu platforma si topuri in ton cu moda vremii, Andreea Balan si Andreea Antonescu faceau furori printre tinere.


Au trecut 16 ani de la lansarea pe piata muzicii romanesti a uneia dintre cele mai indragite trupe pop-dance, Andre. Candva doua pustoaice indraznete, acum membrele formatiei s-au transformat in femei in toata regula si au evoluat atat pe plan personal, cat si in plan profesional.

Schimbarile au aparut, desigur, in toate privintele si nu putem sa nu observam evolutia de stil a celor doua Andree.

Daca despre Miss Ventura (numele de scena al jumatatii brunete a formatiei) nu mai stim nimic de cateva luni, blonda din trupa este la fel de activa in showbiz si isi contureaza mereu stilul vestimentar, adapatandu-l show-urilor pe care le sustine.

De dragul copilariei si a vremurilor apuse, ne-am gandit sa ne intoarcem putin in timp si sa reamintim impreuna de cateva imgini de la inceputul carierei Andreei Balan, imagini de care probabil pana si ea a uitat.

Iata mai jos cateva dintre pozele de la inceputurile trupei Andre. Asteptam sa ne spui in sectiunea de comentarii daca ascultai si tu melodiile lor in copilarie si daca incercai sa copiezi stilul celor doua fete:

FULLSCREEN
Imaginile de care probabil nici ea nu-si mai aduce aminte. Cum arata Andreea Balan la inceputul carierei. Cum a evoluat stilul ei
  • /

related posts