Imaginile pe care Casa Regala Britanica le vrea sterse de pe internet. Verisoara ducesei de Cambridge, in Playboy


Inca de cand a inceput relatia cu printul William, comportamentul lui Kate Middleton a inceput sa fie modelat si adaptat la cerintele impuse de Casa Regala Britanica. Actuala Ducesa urmeaza intocmai regulile stricte de eticheta, insa nu poate fi spus acelasi lucru si despre alti membri ai familiei sale.


Katrina Darling, verisoara lui Kate, este o tanara nonconformista care refuza sa se comporte in concordanta cu eticheta si aduce prejudicii rudelor sale de sange nobil. Ignorand complet vita nobila cu care s-a inrudit, Katrina va aparea pe coperta revistei Playboy, eveniment care va afecta grav imaginea Casei Regale.

Regina este suparata ca o ruda a Ducesei va atrage prejudicii asupra familiei si isi doreste sa impiedice publicarea imaginilor.

"Camilla se bucura cel mai tare ca apar ocazii in care imaginea lui Catherine este afectata. Abia asteapta sa fie publicate imaginile sexy ale Katrinei pentru a-i face rau sotiei lui William", a spus o sursa apropiata familiei regale.

Mai mult decat atat, faptul ca verisoara Ducesei apare in spectacole burlesque a fost intens mediatizat, lucru care o bucura pe Camilla si o supara teribil pe Regina, potrivit Celebrity Dirty Laundry.

Conform altor surse de la Palat, mama vitrega a lui William si Harry abia asteapta sa ii puna bete in roate Ducesei, iar evenimentele recente cu Michelle Obama si vestea ca verisoara Katrina Darling va aparea in Playboy sunt ultimele lucruri de carea avea nevoie Kate.

related posts

Modifică setările cookies