Imaginile pe care Eva Mendes refuza sa le vada. Vezi ipostazele tandre in care au fost surprinsi Ryan Gosling si Rooney Mara


Este spatamana intrigilor si a tradarilor la Hollywood, unde tot mai multe cupluri celebre se lupta pentru a-si pastra relatiile intacte.


Cu toate ca Ryan Gosling si Eva Mendes formeaza una dintre cele mai solide perechi din Los Angeles, nici pe ei nu ii ocolesc problemele care se manifesta in orice cuplu obisnuit. Ba dimpotriva, imaginile cu Ryan si partenera sa de platou, Rooney Mara, ar putea-o infuria cu adevarat de iubita acestuia.

Lucrand de zor la "The Untitled Terrence Malick Project", Ryan si Rooney au fost surpinsi adesea in ipostaze intime care ar da de banuit oricarei iubite, oricat de intelegatoare ar fi aceasta.

Dansand in noapte pe capota unei masini, imbratisandu-se in plina strada... Acestea sunt doar cateva dintre ipsotazele tandre in care au fost surprinsi de paparazzi cei doi actori. 

Chiar daca ei nu fac decat sa intre in rolurile personajelor, personalitatea caliente a Evei ar putea oricand sa iasa la iveala si sa ii faca probleme lui Ryan.

Crezi ca are de ce sa isi faca probleme actrita de origine cubaneza?

related posts

Modifică setările cookies