Imaginile pe care tatal lui Miley Cyrus nu isi va dori s ale vada. Ce a ajuns sa faca vedeta pe scena


Nici nu si-a reluat bine turneul ca a si inceput sa creeze noi controverse. De data aceasta insa, multi spun ca a intrecut orice limita.


A fost internata cateva zile bune in spital din cauza unor probleme cauzate de sistemul imunitar scazut. insa de indata ce a primit acordul medicilor, a revenit pe scena.

VEZI IMAGINILE AICI.

Si nu putea sa isi reia turneul decat cu mare tam-tam, in stilul caracteristic Miley Cyrus. Mai exact, a inceput sa faca gesturi cu subinteles sexual si s-a miscat lasciv in fata unui organ sexual masculin gonflabil, fara sa tina cont ca multi dintre cei din public ar putea sa nu fie majori.

Imbracata intr-un body extravagant si lucios, Miley nu s-a sfiit sa socheze si s-a asigurat ca va face un gest despre care sa scrie toate publicatiile. Si a reusit!

CITESTE SI: 30 de experiente sexuale pe care orice femeie ar trebui sa le incerce

Desigur, parintii nu sunt deloc multumiti sa o vada pe idolul celor mici in astfel de ipostaze. Cat despre parintii lui Miley, credem ca mai ales tatal ei nu isi doreste sa vada prea curand pozele cu ceea ce s-a intamplat la concertul fiicei lui.

Tu ce parere ai despre cel mai recent gest obscen al lui Miley? Mai poate sa socheze cu ceva?

related posts

Modifică setările cookies