Imaginile superbe pentru care William Levy a primit peste 450.000 de like-uri. Cât de frumoasă este fiica lui


William Levy le-a topit inimile admiratoarelor de pe rețelele de socializare cu cele mai recente fotografii în care apare alături de fiica sa. 


William Levy este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din telenovele. Pe lângă calitățile profesionale, starul de 37 de ani s-a făcut remarcat și datorită aspectului fizic, fiind considerat unul dintre cei mai sexy bărbați din lume.

După ce a devenit un nume cunoscut la nivel internațional datorită rolurilor din producțiile latine, Levy a făcut un pas important în carieră să și și-a făcut debutul în universul cinematografic de la Hollywood. Din 2014, actorul a apărut în diverse filme, iar în 2017 a apărut în Resident Evil: The Final Chapter.

William Levy trăiște o frumoasă poveste de dragoste alături de Elizabeth Gutierrez, o cunoscută actrița mexicană. Cei doi sunt împreună din 2003, cu mai multe perioade în care au stat separați. Frumoșii actori au împreună un băiat, Christopher și o față, Kailey.

William Levy s-a fotografiat alături de fiica sa și a postat imaginile pe rețelele de socializare, strângând sute de mii de like-uri și mii de comentarii.

Sursa foto: Instagram

Fotografiile de familie postate de William Levy pe Instagram sunt întotdeauna admirate de fanii cuplului, care se întrec în complimente. Adevărul este că cei patru formează o familie superbă. 
 


  

related posts

Modifică setările cookies