O admirai ca regina egipteana alaturi de Michael Jackson. Cum arata supermodelul Iman la 20 de ani de la aceasta imagine


In anii '80 era unul dintre cele mai mari nume din modelling, iar in 1992 a jucat alaturi de Eddie Murphy in videoclipul lui Michael Jackson "Remember the Time". Desi au trecut 20 de ani de atunci, iar Iman a ajuns la 52 de ani, arata la fel de bine.


Iman a fost prezenta la cea de-a noua editie a "Annual Style Awards", impresionand cu o silueta superba si cu un outfit indigo creat de Rachel Zoe. Timpul pare ca nu a afectat-o deloc pe Iman, care arata excelent atat la corp, cat si la fata. 

La 57 de ani, Iman este inca prezenta showbiz si nu rateaza evenimentele de fashion ale momentului. Recent, in presa internationala a aparut povestea fiicei sale, care complexata de perfectiunea mamei sale, a trecut printr-un adevarat cosmar: a ajuns obeza.

Zulekha Haywood a povestit ca a avut o adolescenta de cosmar – fiind supraponderala cu o mama fotomodel.

 

Foto: Iman si fiica sa

“Am incercat toate dietele din lume! De la 8 ani sunt la cura de slabire! Nimic n-a mers!”, isi aduce aminte acum Zulekha. “Mama era adepta mancatului sanatos. Ma furisam noaptea in frigider si mancam pe ascuns.

Iar la scoala schimbam cu colegii mancarea: eu le dadeam fructele de acasa, iar ei imi dadeau prajituri”, isi aminteste fiica fotomodelului Iman. Ceea ce a salvat-o de la acest chin nu au fost dietele, ci gastroplastia.

  • O admirai ca regina egipteana alaturi de Michael Jackson. Cum arata supermodelul Iman la 20 de ani de la aceasta imagine

related posts

Modifică setările cookies