"Imi vine sa vomit". Reactia lui Paris Jackson cand a aflat cine va juca rolul tatalul sau intr-un film


Paris, fiica lui Michael Jackson, s-a declarat extrem de jignita de faptul ca producatorii unui film tv l-au ales pe actorul caucazian Joseph Fiennes sa interpreteze rolul tatalui sau. Insusi Regele Pop a spus intr-un interviu ca nu si-ar dori ca "un actor alb" sa interpreteze rolul sau.


Actorul din Shakespeare in Love, Joseph Fiennes, a creat un val de controverse dupa ce a acceptat sa joace in rolul lui Michael Jackson intr-o sceneta de comedie, care va fi difuzata de postul tv Sky Arts. Paris, fiica Regelui Pop, a mers pana intr-acolo incat a scris pe Twitter ca "ii vine sa vomite" cand se gandeste cine va juca rolul tatalui ei. Nici fanii lui Michael Jackson nu sunt prea incantati ca un actor alb a fost distribuit intr-un asemenea rol. 

La numai cateva zile dupa aparitia primelor imagini cu Finnes in rolul lui Michael, Sky Arts a decis sa scoata filmul din program, din cauza controverselor si protestelor fanilor.

Producatorii show-ului si-au motivat alegerea spunand ca l-au ales pe Fiennes nu pentru cum arata, ci pentru talentul sau actoricesc. Joseph Fiennes, in varsta de 46 de ani, este machiat intens si poarta o proteza nazala.

In sceneta. Michael apare intr-o excursie in masina alaturi de prietenii sau Elizabeth Taylor si Marlon Brando. 

"Sunt atat de jignita (...) imi vine sa vomit. Ma infuriaza, este o insulta nu numai la adresa tatalui meu, dar si a nasei mele, Liz", a scris Paris Jackson pe Twitter.


related posts

Modifică setările cookies