Impacare in showbiz. Dakota Johnson, surprinsa de paparazzi in bratele fostului iubit


S-a zvonit ca actrita principala din "Fifty Shades of Grey" s-a despartit de iubitul ei si a avut o scurta aventura cu Jake Gyllenhaal, considerat un adevarat Christian Grey. Exista insa noutati in viata ei amoroasa.


Potrivit publicatiilor mondene, tanara in varsta de 25 de ani nu a putut sta prea mult timp departe de fostul partener, Matthew Hitt, solist si chitarist al trupei Drowners. Cei doi au fost surprinsi recent de paparazzi pe strazile din New York, unde locuiau impreuna si inainte de ruptura.

Imbracati lejer, ei au fost fotografiati in ipostaze care le tradeaza impacarea, barbatul tinand-o pe frumoasa bruneta pe dupa umeri si mai apoi invitand-o la un iaurt inghetat, popular in randul tinerilor amorezi din SUA.

Dakota Johnson, fiica actorilor Melanie Griffith si Don Johnson, a preferat sa fie discreta in privinta vietii ei personale si a evitat pana acum sa-si scoata iubitii in lume la evenimente mondene, cu atat mai mult sa apara la bratul vreunui star masculin pe covorul rosu.

Paparazzi o urmaresc insa constant si publica imagini cu barbatii alaturi de care isi petrece timpul liber, semn ca atata vreme cat va fi implicata in proiectul "Fifty Shades of Grey", viata ei personala si mai ales cea privata vor rpezenta interes pentru presa.

related posts

Modifică setările cookies