Impacarea cu Liam a transformat-o. Miley Cyrus, aparitie neasteptat de cuminte alaturi de iubitul ei


De cand ea si Liam Hemsworth au recunoscut ca formeaza din nou un cuplu, Miley Cyrus s-a transformat complet. Fosta vedeta Disney a lasat in urma comportamentul excentric si si-a surprins fanii.


Perioada in care au fost despartiti a fost cea mai salbatica din viata ei: s-a vopsit, s-a tuns, a inceput sa poarte costumatii exagerat de sexy si sa faca gesturi obscene. Cand Liam Hemsworth a revenit in viata ei insa, Miley a renuntat la acest gen de comportament si la stilul socant.

Drept dovada stau postarile ei mai rare si mai decente de pe Instagram, dar si rarele aparitii publice pe care paparazzii le pandesc. Una dintre ele a avut loc recent, cand fosta vedeta Disney a iesit la o cina romantica in Soho alaturi de iubitul australian.

Imbracata intr-un jumpsuit albastru deschis, machiata natural si cu parul prins intr-o coada dezordonata, Miley i-a observat pe angajatii publicatiilor mondene si i-a ignorat, alegand sa-si canalizeze atentia asupra iubitului si intrand in restaurant rapid.

Intr-o incercare de a le demonstra tuturor cat de bine ii merge in relatie, Cyrus a aparut inca o data cu inelul de logodna pe deget si a gesticulat astfel incat sa se vada. Iata cadrele surprinse de paparazzi cu ea si Liam:

related posts

Modifică setările cookies