Impacarea la care nimeni nu mai spera. Printul Harry si Cressida Bonas, din nou impreuna


S-a spus despre ei ca planuiesc sa se casatoreasa. Apoi brusc, presa mondena a scris ca s-au despartit si ca inca o sansa a Printului Harry de a deveni barbat la casa lui s-a dus pe apa sambetei.


Potrivit E!News, in urma cu numai cateva luni, Printul Harry si iubita lui, Cressida Bonas, vorbeau intens despre casnicie si primeau sfaturi de la nimeni alta decat Kate Middleton. Tanarul si partenera lui se gandeau la viitorul lor impreuna si incercau sa gaseasca solutii pentru a-si pastra acelasi stil de viata simplu si liber chiar si dupa ce vor face marele anunt.

"Harry si Cressida vorbesc intens despre casnicie si despre schimbarile care vor aparea in viata lor. Sunt hotarati sa pastreze un stil de viata cat mai normal cu putinta, mai ales ca ei ii place ca, pana acum, au avut libertate publica si nu au atras atentia paparazzilor la fiecare iesire in oras", spunea o sursa din anturajul lor la vremea respectiva.

Ceva a intervenit insa intre cei doi si lucrurile au luat o turnura neasteptata. La numai o luna dupa ce eternul burlac de la Buckinngham a indraznit sa apara insotit de Cressida la un eveniment oficial, tanarul cuplu a ajuns la concluzia ca relatia nu merge in directia potrivita si ca cel mai bine ar fi sa o incheie inainte ca cineva sa iasa ranit din toata povestea.

Presa scria ca Harry si Cressida ar fi decis de comun acord sa puna punct legaturii.Tanara si-ar fi dorit sa isi canalizeze atentia asupra carierei ei, lucru pe care printul l-a respectat, acordandu-i libertatea de care avea nevoie.

Intre cei doi sentimentele ar fi insa mai puternice decat s-ar fi asteptat oricine, Harry si Cressida fiind surprinsi recent de paparazzi impreuna. Se spune ca cei doi ar fi reluat relatia, dandu-si seama ca tin cu adevarat unul la celalalt. Lucrurile merg insa incet, mai ales fiindca e dorinta tinerei sa nu se grabeasca si sa faca vreun pas gresit.

Se spune ca apropiatii lui Harry cred ca frumoasa Cressida a avut o influenta pozitiva in viata printului, care s-ar fi schimbat enorm de cand a cunoscut-o. Ei spun ca din copilul teribil al Monarhiei Britanice, el a devenit acum un ambasador pe care Regina se poate baza, iar asta doar datorita tinerei. 

related posts

Modifică setările cookies