Impacarea sezonului! Unul dintre cele mai dorite modele i-a mai dat o sansa iubitului ei celebru


Tinerii din ziua de azi au auzit in mod sigur de Gigi Hadid. Aceasta a ajuns in atentia presei dupa ce idolul tuturor adolescentelor, Cody Simpson, a recunoscut ca are o relatie cu ea. 


Apareau impreuna la cele mai cool evenimente mondene si formau un cuplu de vis, care le dadea senzatia de fluturi in stomac admiratoarelor. Intre Cody si Gigi lucrurile nu au mers insa prea bine, asa ca au decis sa puna punct legaturii amoroase.

Dragostea pe care si-au purtat-o a lasat urme in sufletul artistului, care spunea la scurt timp de la ruptura ca inca nu ii vine sa creada ca nu o mai are alaturi pe frumoasa in varsta de 19 ani. "In mintea mea, nu s-a terminat", declara el. "Suntem in continuare buni prieteni, vorbim des, dar am simtit nevoia sa o lasam mai incet", a a subliniat starul cu doi ani mai mic decat modelul.

Cody si Gigi sustineau la scurt timp de la despartire ca s-au distantat din cauza programelor aglomerate pe care le aveau. Ei au reusit insa sa treaca si peste aceasta problema cu brio si, potrivit publicatiilor mondene, au decis sa mai dea inca o sansa povestii lor de iubire.

Cody si Gigi au fost zariti impreuna in repetate randuri de-a lungul ultimelor zile, spre incantarea tuturor fanilor lor.

related posts

Modifică setările cookies