Implineste 50 de ani, dar arata mai bine ca fiicele sale de 20. Fetele lui Demi Moore nu au mostenit frumusetea si stilul mamei lor


Chiar daca a trecut recent printr-un divort si a suferit mult, Demi Moore arata in continuare spectaculos. Desi gurile rele spun ca operatiile estetice sunt motivul pentru care Demi arata atat de tanara, meritat totusi felicitata pentru un look impresionant. Din pacate, cele trei fiice ale ei nu par preocupate de felul in care arata.


Rumer, 23 de ani, Scout, 20 de ani, si Tallulah, 18 ani sunt cele trei fiice ale lui Demi Moore cu Bruce Willis. Pana acum s-au remarcat doar prin scandalurile in care au fost implicate. Cea mai mare dintre ele, Rumer, a incercat sa dea lovitura in cinematografie, profitand de numele parintilor sai, insa pana acum nu i-a iesit nimic.

Foto: Tallulah si Scout, impreuna cu Bruce Willis

Scout este cea care se tine cel mai departe de lumina reflectoarelor, insa si a ajuns in tabloide printr-un comportament nepotrivit pentru varsta ei.

Cea mai mica, Tallulah, este poate cea mai frumoasa, insa din pacate pare ca nu ii pasa prea mult de acest aspect. 

Tallulah, care a fost retinuta in trecut pentru sofat sub influenta bauturilor alcoolice, a fost de curand in centrul unui mega-scandal la Hollywood. Potrivit radaronline.com, patru poze cu actrita adolescenta in sanii goi si fumand o tigara cu marijuana sunt vandute pe internet.

Foto: Tallulah Willis

Potrivit stirileprotv.ro, nici celalalte doua fete ale faimosului cupul divortat nu sunt tocmai usi de biserica.

Scout a fost arestata de curand in New York pentru consum de bauturi alcoolice - varsta legala in SUA pentru consumul de alcool este 21 de ani - si pentru ca a folosit o carte de identitate falsa.

Foto: Scout Willis

Iar in 1997, Rumer se afla intr-o camera de hotel atunci cand politistii au descins in incapare si au arestat un grup de tineri pentru posesie de marijuana. Rumer nu a fost retinuta in legatura cu acest caz.

Foto: Rumer Willis

Vezi si alte imagini in galeria foto.

related posts

Modifică setările cookies