Imposibil de recunoscut in ultimele imagini. Prin ce transformare radicala a trecut modelul Bella Hadid


Nu mai este de mult timp doar sora mai mica a lui Gigi si acum cele doua urca pe podiumuri cot la cot, "luptand" pentru locul de cel mai bun model al anului. Ultimele imagini cu Bella o arata cu totul transforma.


A atras atentia tuturor publicatiilor internationale, in momentul in care a urcat pe podiumul show-ului Victoria's Secret 2016 si i-a aruncat fostului sau iubit o privire cat o mie de cuvinte. The Weekend se afla pe scena si nu s-a putut abtine sa nu o soarba din priviri pe frumoasa bruneta.

Mandra de felul in care arata, Bella a postat pe pagina sa de socializare o multime de imagini in care apare imbracata sumar, iar fanii sai au reactionat in diverse moduri. De la cei care i-au spus ca este prea slaba, la cei care si-au declarat adoratia, peste 5000 de persoane au lasat comentarii, doar la o singura imagine.

Bella, in varsta de 20 de ani, a postat acum imagini in care arata cu totul si cu totul altfel. Cu parul blond platinat si machiata excentric, fotografiile au fost facute pentru Paper Magazine, pe coperta careia apare chipul modelului.

Schimbarea de look ii vine de minune, iar pozele sunt asaltate atat de fanii care sunt incantati ca vedeta a pozat asa, dar si de fanii care o sfatuiesc sa revina la brunet. Pe langa asta, o multime de admiratori s-au aratat contrariati de fapul ca Bella poarta un cercel in sfarc.

 

@papermagazine @karlie.floss ❌❌

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on


 

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

 

???? @karlie.floss @papermagazine ????

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on


related posts

Modifică setările cookies