Impresionant: o româncă a cucerit lumea între două alăptări!


Anca Bucur (31 de ani) a fost o adevărată eroină săptămâna trecută la concursul Miss Fitness Universe de la Miami, competiţie pe care a câştigat-o pentru a şasea oară în carieră. 

Tag-uri: #Anca Bucur

Victoria din 2019 a fost însă cea mai importantă, în condiţiile în care compatrioata noastră a fost nevoită să concureze şi să-şi facă datoria de mamă aproape în acelaşi timp.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Bucur (@ancabucur.missfitness) on

Fostă gimnastă de performanţă, crescută la cunoscutul club de la Deva, Anca Bucur a fost afectată de o accidentare la genunchi şi s-a axat apoi pe concursurile de fitness. În 2011 a câştigat pentru prima dată Miss Fitness Universe, iar de atunci a tot repetat succesele.

Impresionant a fost însă contextul performanţei din acest an, Anca Bucur fiind o proaspătă mămică, a unui băieţel de numai 9 luni. Astfel, românca nu s-a putut despărţi deloc de micuţul Rareş, nici măcar în timpul derulării probelor de concurs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Bucur (@ancabucur.missfitness) on

Pe blogul ei personal, Anca a dezvăluit inedita experienţă. „Ce zi! Rareș s-a trezit toată noaptea, a plâns, adormea greu. Sincer nu mă gândeam că am concurs, îmi doream doar să îl liniștesc ca să dormim, căci eram cu toții obosiți. Am concurat pe la 2 pm ora locală, cu prima probă (costumul de baie). Pe la 4 l-am alăptat pe Rareș, iar la 6 pm a fost runda 2, cu exercițiul de Fitness”, a dezvăluit sportiva născută la Târgu Mureş.

,,Din lateral, după cortine, îl vedeam pe Rareş, nu-mi venea să cred că mă priveşte. Stătea cuminte în braţele unei prietene, iar Dragoş (n.r.: soţul) era pregătit cu aparatul să mă filmeze. Totul era diferit faţă de ceilalţi ani. Îmi tremura tot corpul şi parcă îmi lăcrimau ochii. Sentimentul de mamă era amestecat cu cel al unui atlet profesionist pregătit să cucerească titlul suprem”, a mai mărturisit Anca Bucur.

FOTO Facebook Anca Bucur

FULLSCREEN
Impresionant: o româncă a cucerit lumea între două alăptări!
  • /

related posts