Impreuna de peste 21 de ani: cum arata Liliana Stefan, partenera de viata a lui Dan Bittman si mama fiilor lui


La 50 de ani, Dan Bittman ramane unul dintre cei mai carismatici si doriti burlaci din Romania. Din nefericire pentru fanele lui insa, cantaretul este de 21 de ani impreuna cu aceeasi femeie, care i-a daruit si 3 baieti.


Solistul Holograf si cea care avea sa-i devina iubita s-au cunoscut in 1991 si au ramas impreuna de atunci.

Pana sa o cunoasca pe Liliana, Dan Bittman a recunoscut intr-un interviu pentru revista "Playboy" ca a dus o viata extrem de libertina.

"Mergeam pe metoda ochi în ochi. Le mai scoteam şi prin parc, dar astea se întâmpla la modul frumos, romantic.", a povestit el despre modul in care seducea reprezentantele sexului frumos.

"Sexul era cam neprotejat, chiar ne gândeam cine dracu' a inventat prezervativele şi la ce folosesc ele. Mulţi dintre membrii formaţiilor de frunte ne întâlneam cu toţii, seara, la dispensar, la aceeaşi doamnă doctor, care ne prescria un tratament.", a mai adaugat el.

Acest stil de viata a luat insa sfarsit atunci cand a intalnit-o pe cea care ii este alaturi de aproape 22 de ani.

Cuplul are impreuna 3 baieti, Alex, de 14 ani, Patrick Noah, de 9 ani si Mark Nicolas de 6 ani. Si, desi au preferat sa nu se casatoreasca, solistul Holograf a declarat in nenumarate randuri ca nu isi poate imagina viata fara Liliana si cei trei copii ai lor.

La randul ei, iubita lui, Liliana, i-a facut o frumoasa declaratie de dragoste pe site-ul Cutiuta Muzicala, proiectul ei: "Ceea ce am construit împreună este cel mai preţios lucru din viaţa mea. Dan Bittman este Alfa şi Omega pentru mine personal".

related posts

Modifică setările cookies