In adolescenta arata ca un un travestit, apoi a devenit una dintre cele mai sexy femei din lume. Vezi transformarea spectaculoasa a acestei actrite


Nimeni nu neaga faptul ca Sandra Bullock este una dintre cele mai amuzante si talentate actrite de comedie de la Hollywood. N-ar fi devenit, poate, la fel de faimoasa daca nu si-ar fi facut o operatie estetica la nas, care a transformat-o dintr-o femeie uratica, cu trasaturi masculine, intr-un adevarat sex-simbol.


La 48 de ani, Sandra Bullock este una dintre cele mai indragite actrite de comedie din Cetatea Filmului si detinatoarea unei mult-ravnite statuete Oscar.

Inainte sa-si gaseasca faima la Hollywood, insa, Sandra a facut o vizita unui chirurg estetician, care a ajutat-o sa-si corecteze nasul si sa devina mult mai feminina.

Imaginile mai vechi cu actrita indica o transformare evidenta a nasului, care a ajutat-o sa aiba un chip mult mai armonios, ceea ce, la Hollywood, se traduce si prin mai multe contracte incheiate.

Desi Sandra nu a vorbit niciodata public despre aceasta interventie, specialistii spun ca ea a avut loc, cu siguranta.

Intervievat de site-ul dedicat operatiilor de chirurgie estetica, makemeheal.com, Dr. Paul S. Nassif, chirurg plastic din Beverly Hills, specializat in rinoplastii, a declarat: “Sandra Bullock sigur a facut o rinoplastie la un moment dat in viata. Varful nasului e mult mai rafinat si puntea nasului e mult mai ingusta fata de imaginile din trecut.”

Foto: Sandra in adolescenta (stanga) si in 2011 (dreapta)

Se pare ca dupa operatia de corectare a nasului, Sandra a continuat sa mearga la medicul estetician pentru injectii cu Botox si alte tratamente menite sa-i asigure un chip tanar cat mai mult timp.
 

related posts

Modifică setările cookies