In cel mai recent videoclip e vampa sexy. In realitate insa, Britney e lipsita de stralucire. Cum a fost surprinsa: FOTO


Daca in cel mai recent videoclip a adoptat un look sexy si a purtat tinute dintre cele mai extravagante si provocatoare, cand a iesit pe strada, Britney a avut o tinuta mai mult decat decenta.


Zilele trecute Britney a declarat ca s-a simtit obligata de piata muzicala internationala sa realizeze un videoclip care are continut sexual si incearca sa demonstreze ca nu a fost dorinta ei exacta lucru prin felul in care arata intr-o zi obisnuita din viata sa.

Fosta Printesa a Muzicii Pop a fost surprinsa de paparazzi in timp ce iesea de la studioul de inregistrari, iar tinuta sa era ca a oricarei alte femei: imbracata intr-un bluza sport, pantaloni de trening, largi, bagati intr-o pereche de cizme UGG, Birtney se putea pierde in multime.

Nici parul nu ii era aranjat, artista optand pentru un coc lejer in varful capului. La capitolul machiaj, artista a bifat doar mascara. Este o imagine cu totul diferita de felul in videoclipul piesei "Work Bitch", iar acest lucru a determinat-o pe artista sa lamureasca lucrurile cu privire la imaginea ei.

Cantareata internationala a declarat pentru postul de radio TJ Show Boston ca incearca sa gaseasca un echilibru intre rolul de mamica si cel de artista pop. Se pare ca vedeta a taiat mai mult din jumatate din scenele pe care le-a filmat pentru videoclip pentru ca, dupa cum spune chiar ea, are doi copii care nu ar trebui sa se simta rusinati de ceea ce face mama lor atunci cand este pe scena.

Voua va place Britney Spears? Ce parere aveti despre aceasta diferenta uriasa de imagine dintre felul in care arata in videoclip si cum este ea in realitate?

related posts

Modifică setările cookies