În “Gladiatorul” își etala mușchii. Acum arată ca un om al stră zii. Cele mai noi imagini cu Russell Crowe


Au trecut 18 ani de când a filmat “Gladiatorul” și în tot acest timp, Russell Crowe s-a transformat dintr-un bărbat sexy și cu un corp de invidiat, într-un bărbat cu un aspect neîngrijit.


Russell Crowe și-a îngrijorat fanii după ce a postat pe contul sau de Instagram un clip și un selfie în care pare să fi îmbătrânit peste noapte.


 

The actor prepares

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe) on


 

Hey , my eyes are up here...

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe) on


Actorul în vârstă de 54 de ani și-a lăsat părul mai lung, s-a îngrășat și are barbă mare, pe care și-o piaptănă în timp ce ce fredonează un cântec creştin. În dreptul clipului, Russell a scris “Actorul se pregătește”, sugerând faptul că noul look are legătură cu un nou rol pe care îl joacă. Cu toate acestea, fanii nu s-au ferit să îi spună că îl preferă pe vechiul Russel: “îmi lipsește stilul tău din anii `90”, “ești un gladiator, ce ai pățit?”, “tuturor ne este dor de vechiul Russell”, “nu te-am recunoscut” și “arăți precum Moș Crăciun”.
În prezent, Russell filmează pentru producția “The True History of the Kelly Gang” şi îl va interpreta pe Ned Kelly, considerat cel mai cunoscut gangster al Australiei.

Rolul din “Gladiatorul” rămâne un etalon pentru Russell, fiind singurul care i-a adus un premiu Oscar, în 2001, pentru Cel mai bun actor. 

related posts

Modifică setările cookies