In "Gossip Girl" era o blonda ingenua, acum a ajuns sa isi ingrozeasca fanii cu serpi, ochi de demon si ipostaze sexuale


Transformarea tinerei Taylor Momsen intr-o creatura posedata de demoni este ideea noului ei videoclip, care va starni multe controverse, dar care, cu siguranta, se va bucura si de un succes rasunator.


„ Muzica este arta in care eu pot sa fiu eu si nu altcineva. A fi actor este usor. Practic aceasta meserie de mult timp si imi place. Insa acolo esti un personaj in loc sa fii tu insuti. Muzica e ceva mult mai personal, pentru ca ea implica si scrierea versurilor si deci esti prezent pas cu pas in tot ceea ce inseamna ea.” a declarat in timpul unui interviu cea care a interpretatrolul lui Jenny Humphrey in serialul  „Gossip Girl”.

In paralel cu activitatea ei din domeniul actoriei, Taylor Momsen acorda o importanta deosebita si carierei de cantareata, in care se implica cu adevarat din anul 2010, cand a lansat albumul de debut, alaturi de formatia ei, The Pretty Reckless.

In prezent, artista in varsta de 20 de ani se pregateste de lansarea unui nou single de pe cel de-al doilea album ce urmeaza sa apara pe piata. „ Going to hell” este piesa care nu va ajunge in iad, asa cum spune titlul ei, ci cu siguranta in topurile muzicale din intreaga lume.

Si cum altfel putea fi promovata mai bine melodia, daca nu cu un videoclip, care sa ramana intiparit pe retina tuturor celor care il vor urmari si care te duce cu forta spre o lume in care pacatele savarsite de oameni atrag dupa ele pedepse aspre.

Videoclipul, in care Taylor interpreteaza rolul Evei, care se lupta cu ea insasi sa nu pacatuiasca, are o poveste bazata pe cele 7 pacate capitale, duse la extrem intr-o maniera pur artistica. Vedeta apare in mai multe ipostaze, de la firava Eva care tine un sarpe pe spate, la o femeie care nu a rezistat tentatiilorsi a ales calea pacatelor.

Ce parere ai despre transformarea lui Taylor? Iti place noua ei imagine?

FULLSCREEN
In "Gossip Girl" era o blonda ingenua, acum a ajuns sa isi ingrozeasca fanii cu serpi, ochi de demon si ipostaze sexuale
  • /

related posts