In incercarea de a parea vesnic tanara, Renee Zellweger si-a facut un lifting care i-a distrus fata. Cum arata actrita din "Jurnalul lui Bridget Jones" acum


La fel ca si Nicole Kidman si Courtney Cox, Renne Zellweger a simtit si ea nevoia sa apeleze la chirurgie plastica pentru a-si mentine aspectul tanar. Rezultatul, insa, e infricosator.


Ochii mijiti si usor alungiti ai lui Renee erau, poate, cel mai sexy detaliu al fizionomiei ei. Acum, insa actrita a pierdut aspectul care o facea inconfundabila, din cauza unei operatii de lifting facial.

Renee, in varsta de 44 de ani, a participat sambata la premiera unui documentar in Los Angeles si si-a speriat fanii cu schimbarea fizica. Daca pana acum ochii ei pareau misteriosi si jucausi, din cauza interventiei plastice, actrita pare mai tot timpul speriata.

In pofida schimbarii fizice nefericite, Renee a avut aceeasi aparitie casual chic ca intotdeuna, purtand o pereche de blugi si o jacheta bleumarin, impreuna cu o pereche de cizme negre lungi pana la genunchi si o geanta neagra Hermes Kelly.

Iesirea de sambata a fost una dintre rarele aparitii in public ale actritei din ultima vreme. Dupa rolul principal din filmul "My Own Love Song", in 2010, actrita n-a mai jucat in niciun film. Se pare insa ca Renee intentioneaza sa se lanseze ca regizoare, odata cu pelicula "4 1/2 minutes", care va avea premiera in 2014.

Pana atunci, insa, nu ne ramane decat sa ne intrebam cat de mare e presiunea la care sunt supuse femeile de peste 40 de ani de la Hollywood, daca din niste frumuseti naturale, simt nevoia sa se transforme in niste aparitii sinistre, cu fete imobile.

related posts

Modifică setările cookies