In premiera in Romania, Andreea Balan - voce super sexy in noul hit al verii marca ProFM, Rollin'!  


Fanii Andreei Balan au o noua surpriza din partea artistei, care alaturi de Puya, Connect-R si Andra formeaza Trupa Trupelor, cea mai tare combinatie de artisti romani.


Ascultatorii ProFM au votat pe site-ul www.profm.ro ce componenta romaneasca isi doresc in noua formatie si cistigator, cu 1563 de voturi, a iesit grupul alcatuit din Puya, Andra, Andreea Balan si Connect-R.

Cei 4 tocmai au inregistrat piesa Rollin’, separat – fiecare in studioul sau-  dar cu siguranta filmarea videoclipului va fi o premiera pentru cei 4 artisti care vor colabora impreuna.

Mi-a placut ideea ProFM-ului de a face o astfel de trupa si de a aduce mai multi artisti cu stiluri diferite impreuna. Este o provocare pentru mine deoarece eu nu am la activ multe colaborari in cei 14 ani de cariera pentru ca nu am gasit persoanele potrivite si sunt si pretentioasa din punct de vedere artistic. Dar acum, cei  3 artisti cu care voi canta imi plac si sunt convinsa ca o sa iasa ceva frumos. Pe Andra o stiu de 15 ani si mereu am avut gandul de  a canta cu ea. Colaborarea cu Puya si Connect-R este de asemenea foarte interesanta,” spune Andreea Balan.

Asculta pe PROFM.RO piesa Rollin si spune-ne daca iti place.
 

related posts