In public arata intotdeauna impecabil, dar in viata de zi cu zi lupta cu o boala teribila. Ce secret ascunde Bella Hadid


Bella Hadid face parte din actuala elita a modellingului international. Chiar daca si-a dezvoltat cariera in umbra surorii sale mai celebre, Gigi Hadid, Bella a reusit pana la urma sa se impuna in lumea modei si sa devina un model respectat si solicitat. Putini stiu insa ca tanara sufera de o boala autoimuna, cu efecte devastatoare asupra sa.


Nu cu mult timp in urma mama surorilor Hadid, Iolanda Foster, a dezvaluit ca ea si doi intre copiii ei, Bella si Anwar, sufera de boala Lyme. Bella nu a facut mare caz din asta, insa in ultima perioada a inceput sa vorbeasca despre problema sa, pentru a constientiza lumea in legatura cu aceasta afectiune. 

 

The best surprise after work today from @anwarhadid & @yolanda.hadid ❤️#Love #MyHearts

O fotografie postată de Bella Hadid (@bellahadid) pe

 

Foto: Bella si Anwar Hadid

"Mi-a afectat memoria atat de tare, incat, la un moment dat, nu-mi mai aduceam aminte cum sa ajung acasa. Nu mai puteam sa practic echitatia. Eram foarte bolnava. Am fost nevoita sa imi vand calul pentru ca nu mai puteam avea grija de el", a spus, mai demult, Bella Hadid despre boala ei.

 

#BelleHadidSnapchat @bellahadid

O fotografie postată de Bella Hadid Snapchat Updates (@bellahadidsnapchat) pe

 

Si mama modelului a vorbit despre lupta Bellei cu boala Lyme. "Bella a fost nevoita sa renunte la visul ei de a avea o cariera in echitatie si de a participa la Jocurile Olimpice. A fost cea mai mare dezamagire a vietii ei si un subiect extrem de sensibil".

Din cauza acestei boli, Bella a dezvaluit ca are probleme mari atuci cand trebuie sa se adapteze la un nou fus orar, spunand ca se simte epuizata de fiecare data cand calatoreste in afara Americii.

 

at your service :)

O fotografie postată de Bella Hadid (@bellahadid) pe

 

Printre vedetele care sufera de boala Lyme, se afla Thalia, Alec Balwin, Avril Lavigne, Ben Stiller.

FULLSCREEN
In public arata intotdeauna impecabil, dar in viata de zi cu zi lupta cu o boala teribila. Ce secret ascunde Bella Hadid
  • /

related posts