In reviste arata de vis, in realitate sunt pline de defecte. Ce vedete de la Hollywood nu arata nici pe departe asa cum ai fi crezut


Sunt celebre, insa nu sunt perfecte. Vedetele pe care le urmaresti cu sufletul la gura in pictoriale sa filme se confrunta si ele cu problema numarul 1 a femeilor – celulita.


Cu un corp de zeita, Scarlet Johansson atrage tata atentia asupra ei atunci cand apare pe covorul rosu al celor mai mari evenimente mondene. Surprinsa insa la plaja, aceasta a lasat la vedere ceea ce se ascundea pe sub rochiile scumpe, o celulita nemiloasa care i-a acoperit picioarele si posteriorul.

Jennifer Love Hewitt, Kesha sau Alicia Keys au aparitii de senzatie atat in pictoriale, cat si la evenimentele cu pretentii. Totusi, atunci cand ies pe strada sau la plaja, in pantaloni scurti, adevarul cu privire la corpul lor iese la iveala.

Cameron Diaz a innebunit barbatii care i-au urmarit filmele sau aparitiile mondene cu un corp fara cusur, pentru care este invidiata de multe femei. Se pare insa ca si actrita are zile mai bune si zile mai putin bune, de vreme ce uneori este prinsa pe picior gresit si cu celulita la vedere.
 

Sursa foto: www.weblyest.com

related posts

Modifică setările cookies