In reviste cu rotunjimi sexy si piele neteda, in realitate altfel. Cat de mult sunt de photoshopate modelele plus size


Ashley Graham este un adevarat exemplu pentru femeile din intreaga lume, prin faptul ca se simte excelent in pielea ei. Cel mai celebru model plus size al momentului a aparut deja in paginile revistei Vogue, a defilat la Saptamanile Modei si este cautata si branduri faimoase pentru a le promova produsele.


Ashley, in varsta de 30 de ani, este o hotarata sustinatoare a femeilor care nu se incadreaza in tiparele de frumusete de la Hollywood sau in cele ale caselor de moda.

Desi ea nu are o problema sa isi etaleze celulita, colaceii si sunculitele, in reviste corpul lui Ashley arata total diferit. Pe langa faptul ca este slabita mai mereu cateva kilograme, intotdeauna pielea ii este netezita, iar celulita dispare miraculos.

Ashley pozeaza adesea in lenjerie intima sau in costum de baie, iar imaginile de la making of sunt diferite fata de rezultatul final. Surprinsa la cea mai recenta sedinta foto, Ashley nu s-a ascuns de paparazzi, pentru ca ea, personal, nu vrea sa induca pe nimeni in eroare. Pe pagina sa de Instagram nu isi ascunde celulita, insa este constienta ca in pictoriale trupul ei va fi serios modificat.

Ashley, care a aparut intr-un pictorial sexy si in celebra revista Sports Illustraded, are propriul brand de costume de baie, care se adreseaza femeilor cu forme.


related posts

Modifică setările cookies