In reviste e frumusica, dar pe strada... uratica. Vezi cum arata Rachel Bilson fara pic de machiaj, intr-o zi normala din viata ei


Celebritatile isi desconsidera uneori statutul de vedeta si ies din casa fara sa arunce mai intai un ochi in oglinda. In aceeasi situatia este si faimoasa actrita, care a iesit la cumparaturi in hainele de casa si fara pic de machiaj.


Actrita in varsta de 32 de ani cunoscuta publicului din serialele "Hart of Dixie" si "The O.C", unde s-a impus printr-un simt vestimentar deosebit, fiind o fana infocata a pantalonilor scurti, este o prezenta la fel de remarcabila si in viata de zi cu zi. Cu exceptia zilelor cand fie nu vrea sa fie recunoscuta pe strazi, fie nu este in cea mai buna forma.

Recent, vedeta a fost surprinsa pe strada, iar look-ul ei era departe de a fi unul elegant sau in trend. Rachel era imbracata in haine banale si avea un par ravasit. Pe fata nu exista niciun fel de machiaj, ba mai mult cearcanele erau puternic evidentiate.

Rachel este cunoscuta ca fiind pasionata de moda, iar stilul ei caracterizat prin elemente vintage, a fost mereu apreciat de critici. Aceasta a avut inclusiv o colaborare cu DKNY Jeans in anul 2007, de pe urma careia a fost lansat brand-ul care a purtat numele de "Edie Rose".

Garderoba ei spectaculoasa, in care se regasesc piese vechi si pretioase, dar si obiecte vestimentare din ultimele colectii prezentate pe podiumurile de moda a atras pana si atentia unui grup de tineri care jefuiau casele vedetelor de la Hollywood, devenind in cele din urma tinta acestuia.

Totusi, exista zile si in cazul celor mai stilate vedete, cand acestea vor sa se retraga complet din lumina reflectoarelor si sa iasa pe strada ca niste oameni obisnuiti.

Tu ce parere ai de aparitia lui Rachel Bilson? Avand in vedere statutul ei, nu consideri ca ar trebui sa aiba grija de aspectul ei fizic in orice imprejurare?

FULLSCREEN
In reviste e frumusica, dar pe strada... uratica. Vezi cum arata Rachel Bilson fara pic de machiaj, intr-o zi normala din viata ei
  • /

related posts

Modifică setările cookies