In serial o copila baietoasa, in realitate o tanara sexy. Cum a aparut Arya din Game of Thrones pe covorul rosu


Maisie Williams a devenit cunoscuta in toata lumea dupa ce a aparut in rolul Aryei Stark in serialul Game of Thrones. Daca la televizor o vedem in ipostaza unei copile baietoase, in realitate Maisie este o tanara sexy si stilata.


Maise Williams este de origine britanica, are 18 ani si se bucura de o mare popularitate in urma aparitiei sale in Game of Thrones. Personajul careia actrita ii da viata  - Arya Stark - este foarte simpatizat de fanii serialului, iar Maisie il interpreteaza excelent: a fost si recompensata cu cateva premii pentru prestatia sa.

Tanara actrita si-a facut aparitia intr-o tinuta sexy la premiera din Marea Britanie a filmului The Revenant, pasind pe acelasi covor cu Leonardo DiCaprio si Tom Hardy. Maisie a impresionat cu un outfit indraznet -  o perche de pantaloni scurti combinati cu un sacou stylish.

"Geanta" cu care si-a accesorizat tinuta a atras insa toata atentia :) Actrita este cunoscuta pentru simtul umorului si nu s-a putut abtine nici de data aceasta sa nu faca o "glumita" :)

related posts

Modifică setările cookies