In seriale are cele mai sexy sotii, dar cum arata adevarata partenera a lui Ed O'Neill? Cine e femeia care ii e alaturi lui "Al Bundy"


Ed O'Neill este unul dintre cei mai mai simpatizati si longevivi actori de televziune. In anii  '90 a interpretat cu umor personajul Al Bundy din Married With Children (Familia Bundy), iar in prezent joaca in "Modern Family", serial cu multiple nominalizari la premiile Emmy.


In varsta de 68 de ani, Ed O'Neill se bucura in Modern Family de compania uneia dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, Sofia Vergara, care interpreteaza rolul sotiei sale. Insa nici in viata real Ed O'Neill nu sta rau.

Actorul este casatorit din 1986 cu aceeasi femeie,  Catherine Rusoff, desi casnicia lor a luat si un moment de pauza in 1989. Totusi, cei doi s-au impacat in 1993 si au impreuna doua fete: Claire (nascuta in 1996) si Sophia (nascuta in 1999).

Catherine Rusoff este si ea actrita si a aparut chiar in doua episoade ale serialului care l-a facut celebru pe Ed O'Neill -  Familia Bundy. In prezent, Ed, sotia si cele doua fiice locuiesc in Los Angeles.

Ed O'Neill este pasionat de artele martiale. A practicat acest sport timp de 22 de ani, iar in 1997 a primit centura neagra, catalogand aceasta performanta drept "cea mai mare implinire" din viata lui, exceptand cele doua fetite.

O'Neill a devenit celebru interpretand personajul principal din "Familia Bundy", un sitcom despre o familie americana disfunctionala, care a rulat intre 1987 si 1997.

Pentru rolul Al Bundy, Ed a fost nominalizat la doua Globuri de Aur, desi nu a castigat niciunul. Dupa succesul cunoscut cu personajul Al Bundy, actorul a mai aparut in cateva filme, printre care si "The Bone Collector", "Little Giants" sau "Dutch". O'Neill a mai aparut si pe micile ecrane, in seriale precum "8 Simple Rules", "The West Wing" sau "John from Cincinnati".

Norocul i-a suras din nou in 2009, cand i s-a oferit rolul Jay Pritchett, in sitcomul "Modern Family". Jay, o versiune la varsta a treia a lui Al Bundy, i-a adus lui O'Neill doua nominalizari la Premiile Emmy si doua premii Screen Actors Guild Awards.

related posts

Modifică setările cookies