In timp ce Miley Cyrus socheaza, sora ei mai mica impresioneaza. Cu ce gest a starnit Noah Cyrus admiratia tuturor


In timp ce Miley Cyrus se evidentiaza prin aparitiile si comportamentul excentrice, sora sa mai mica reuseste sa atraga atentia si intr-un sens pozitiv.


Noah Cyrus s-a alaturat campaniei organizate de PETA si PETA Kids care trage un semnal de alarma asupra abuzurilor la care sunt supuse animalele de la circ.

 

Intr-un clip postat pe internet, sora mai mica a lui Miley Cyrys a vorbit despre despre tratamentul agresiv si umilitor la care sunt supuse animalele de la companiile de circ si i-a rugat pe oficialii de la scoli sa nu mai organizeze excursii la spectacolele de circ.

 

"Stim cat de rau este sa fii batut, iar cei de la circ bat animalele in fiecare zi. Elefantii de la circuri sunt obligati sa faca diverse trucurii de antrenorii care ii bat si ii lovesc cu obiecte de metal", a spus Noah Cyrus. 

 

"Leii sunt biciuiti de catre antrenori atunci cand nu fac ce li se cere", a adaugat tanara de 14 ani. 

 

"Aveti puterea sa opriti aceasta cruzmine refuzand sa mergeti la spectacole si sa spuneti familiei si prietenilor de ce faceti asta", a spus Noah. De curand, tanara a postat pe contul personal de Instagram o fotografie in care pozeaza destul de provocator. Imbracata intr-o rochie scurta, cu o caciula pe cap, Noah si-a etalat si partea sa mai sexy, demonstrand ca se poate transforma intr-o adolescenta atragatoare atunci cand isi doreste.


related posts

Modifică setările cookies