In urma cu 13 ani era desemnata cea mai frumoasa femeie din tara ei. Cum arata Gal Gadot in postura de Miss Israel


Rolul Wonder Woman a transformat-o in superstar international, insa Gal Gadot nu a dus niciodata lipsa de admiratori. Frumoasa iactrita s-a facut remarcata in 2004, cand a fost desemnata Miss Israel, iar imaginile de atunci au fost "scoase de la naftalina" de presa internationala.


La numai 18 ani, Gal Gadot a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din Israel, insa israelianca a devenit cu adevarat cunoscuta in momentul in care a fost distribuita in mult ravnitul rol Wonder Woman.  

"Wonder Woman este unul dintre cele mai puternice personaje feminine din toate timpurile si o eroina iubita in universul celor de la DC Comics. Gal este o actrita extraordinara si are niste calitati care o fac perfecta pentru acest rol. Speram ca publicul sa o descopere cu placere pe Gal si sa se bucure de un personaj feminin extrem de iubit", a fost declaratia producatorilor inainte de lansarea trailerului.

Gal Gadot este casatorita de peste 10 ani cu omul de afaceri Yaron Varsano si impreuna au doua fiice.

Desi in prezent este una dintre cele mai apreciate actrite, Gal nu a dorit intotdeauna sa faca parte din lumea filmului. Dupa ce a castigat Miss Israel a mers la facultate si a studiat Dreptul si Relatii Internationale.

related posts

Modifică setările cookies