In urma cu 15 ani facea furori in rolul secretarei sexy din Ally McBeal. Cat de bine arata Jane Krakowski la 48 de ani


Ne-am indragostit de ea cand am vazut-o in rolul simpaticei Elaine Vassal, secretara sexy din Ally McBeal, insa cariera lui Jane Krakowski nu s-a incheiat odata cu terminarea serialului care a facut-o celebra.


Inainte ca toate femeile de pe planeta sa fie extaziate de "Sex and The City", serialul “Ally McBeal” creat de David E. Kelley si difuzat de postul TV Fox intre 1997 si 2002 le cucerea pe femeile din America. "Ally McBeal" nu era un serial despre avocati, politica sau femei, ci despre sex, consecintele pe care le are si despre un personaj obsedat de iubirea romantica.

Serialul aducea pe sticla cateva dintre cele mai slabe/anorexice actrite ale vremii de la Courtney Thorne Smith la Calista Flockhart si Portia de Rossi.


Rolul care i-a adus cea mai mare popularitate totusi lui Jane Krakowski  este "Jenna Maroney" in serialul produs de NBC 30 Rock, insa s-a remarcat si in rolul lui  Jacqueline White din serialul transmis de Netflix "Unbreakable Kimmy Schmidt". 

A fost nominalizata la Globurile de Aur si la Emmy si are in palmares un premiu Tony pentru interpretarea sa in piesa Nine de pe Broadway. De asemenea a castigat si un premiu Laurence Olivier pentru rolul din "Guys and Dolls".

La 48 de ani,  Jane Krakowski arata la fel de bine ca intotdeauna, iar pe covorul rosu aparitiile ei sunt impecabile.

related posts

Modifică setările cookies