In urma cu doua luni era dadaca si castiga 3 euro pe ora. Datorita lui Justin Bieber a ajuns model peste noapte


"OMG who is this" - este propozitia care i-a schimbat viata lui Cindy Kimberly, o adolescenta de 17 ani, pe care Justin Bieber a vazut-o pe Instagram si pe care a remarcat-o datorita frumusetii sale.


Acum, Cindy a avut prima aparitie publica la un show de moda. Tanara de origine spaniola a participat la o prezentare de moda la Madrid, acolo unde a pozat ca un adevarat model in fata paparazzilor.

Imbracata intr-un outfit  tricotat maro, peste care a purtat o jacheta de piele, incaltata cu o pereche de sandale sexy, Cindy Kimberly are toate sansele sa dea lovitura in lumea modellingului. Bruneta, cu ochi verzi si buze seducatoare si voluminoase, Cindy ne duce cu gandul la brazilianca Adriana Lima. 

Cindy, care s-a nascut in Olanda, a devenit o senzatie a internetului dupa ce Justin Bieber a distribuit o poza cu ea pe Instagram. In varsta de numai 17 ani, adolescenta este eleva si lucreaza ocazional ca babysitter, pentru 3 dolari pe ora.

Acum viata ei s-a schimbat radical: deja a primit prima oferta de a defila intr-un show de moda si este invitata la evenimente mondene.

"Cand am vazut ca Justin Bieber intreaba de mine, m-am emotionat, pentru ca sunt mare fana a lui. Totul pare un vis. Justin mi-a schimbat viata", a spus tanara.

FULLSCREEN
In urma cu doua luni era dadaca si castiga 3 euro pe ora. Datorita lui Justin Bieber a ajuns model peste noapte
  • /

related posts