In urma cu cinci luni il acuza de infidelitate, iar acum pozeaza in cuplul perfect. Cum arata sotul lui Katie Price


Dupa scandalul de infidelitate din vara, Katie Price si Keiran Hayler par sa fi depasit aceasta problema, cei doi fiind prezenti la premiera Hunger Games din Londra.

Tag-uri: #Katie Price

Desi a nascut cel de-al cincilea copil, starleta de 36 de ani a afisat o silueta de invidiat, fiind imbracata intr-un costum format dintr-o pereche de pantaloni de piele si un top din acelasi material, cu vedere la abdomenul perfect tonifiat. 

Barbatul cu 8 ani mai tanar a purtat un outfit tot all black, format dintr-o pereche de jeans si o bluza, ambele suficient de mulate incat sa-i evidentieze corpul musculos.

Recunoscuta pentru numeroasele operatii estetice pe care si le-a facut de-a lungul vremii, Katie Price urmeaza sa apeleze din nou la ajutorul chirurgiei estetice pentru cea de-a saptea interventie la sani.

In luna mai, Katie Price a facut publica pe Twitter aventura pe care sotul ei o avea cu cea mai buna prietena, chiar inainte cu cateva saptamani inainte de a aduce pe lume cel de-al cincilea copil.

Daca in prima instanta, vedeta a divortat de Kieran Hayler, iar in urma cu trei saptamani a nascut si cel de-al doilea copil al cuplului, intre timp Katie Price s-a razgandit si l-a iertat pe Kieran, cel cu care mai are un baietel. 

FULLSCREEN
In urma cu cinci luni il acuza de infidelitate, iar acum pozeaza in cuplul perfect. Cum arata sotul lui Katie Price
  • /

related posts