In viata reala, mai indrazneti decat in film. Cum au fost pozati Dakota si Jamie, alaturi de sotia actorului


Apar impreuna in seria de filme sexy "Fifty Shades", insa s-a spus despre ei ba ca se urasc, ba ca ar fi avut o aventura. Ultimele imagini nu par sa confirme niciunul dintre aceste zvonuri. Jamie Dornan si Dakora Johnson au fost fotografiati in ipostaze extrem de sexy, e adevarat, insa alaturi de ei a fost si sotia actorului.


Aflati in timpul filmarilor unor scene pe plaja, Dakota si Jamie au parut mai degraba prieteni foarte buni, iar frumoasa satena nu s-a rusinat deloc si s-a bucurat de soare, in pauze, topless. 

Actrita de 26 de ani, colegul sau de platou si Amelia, stia acestuia, au profitat de ziua de filmari pentru a se bucura de soare si apa, in Franta.

In imaginile suprinse de fotografi este surprins momentul in care Jamie o acopera pe Dakota cu un prosop, intocmai ca intr-une din viitoarele scene din film, pe care cititorii cartilor cu acelasi nume le stiu stiu deja.

Nici sotia lui Jamie nu s-a lasat mai prejos, iar imaginile cu ea arata cat se poate de clar ca ravnitul actor are acasa o partenera cel putin la fel de sexy precum colega sa de platou.

Vezi imaginile pe Daily Mail.


related posts

Modifică setările cookies