In viata reala, mai indrazneti decat in film. Cum au fost pozati Dakota si Jamie, alaturi de sotia actorului


Apar impreuna in seria de filme sexy "Fifty Shades", insa s-a spus despre ei ba ca se urasc, ba ca ar fi avut o aventura. Ultimele imagini nu par sa confirme niciunul dintre aceste zvonuri. Jamie Dornan si Dakora Johnson au fost fotografiati in ipostaze extrem de sexy, e adevarat, insa alaturi de ei a fost si sotia actorului.


Aflati in timpul filmarilor unor scene pe plaja, Dakota si Jamie au parut mai degraba prieteni foarte buni, iar frumoasa satena nu s-a rusinat deloc si s-a bucurat de soare, in pauze, topless. 

Actrita de 26 de ani, colegul sau de platou si Amelia, stia acestuia, au profitat de ziua de filmari pentru a se bucura de soare si apa, in Franta.

In imaginile suprinse de fotografi este surprins momentul in care Jamie o acopera pe Dakota cu un prosop, intocmai ca intr-une din viitoarele scene din film, pe care cititorii cartilor cu acelasi nume le stiu stiu deja.

Nici sotia lui Jamie nu s-a lasat mai prejos, iar imaginile cu ea arata cat se poate de clar ca ravnitul actor are acasa o partenera cel putin la fel de sexy precum colega sa de platou.

Vezi imaginile pe Daily Mail.


FULLSCREEN
In viata reala, mai indrazneti decat in film. Cum au fost pozati Dakota si Jamie, alaturi de sotia actorului
  • /

related posts