Încă o fiică a Angelinei Jolie se transformă în băiețel. Poartă haine masculine și vrea să fie tunsă scurt


Angelina Jolie are una dintre cele mai numeroase familii de la Hollywood, fiind mamă naturală sau adoptivă a șase copii. În ultima perioadă, toți ochii au fost pe fost Shiloh, doar pentru motivul că preferă să trăiască, să arate și să se îmbrace că un băiat.


Dacă Shiloh pare copia Angelinei Jolie și a tatălui ei, Jon Voight, Vivienne seamănă mai mult cu Brad Pitt.  Blondă, cu trăsături de păpușică, Vivienne este adesea văzută alături de mama și frații ei, petrecându-și timpul împreună. 

Recent, Angelina Jolie a fost surprinsă în timp ce facea cumpărături în compania fiicelor sale, Zahara și Vivienne Marcheline Jolie-Pitt. Fetița în vârstă de 10 ani a fost fotografiată cu un nou look, masculin, care a atras atenția mass-media.


Transformarea este remarcabilă, mai ales că Vivienne, foarte atașată de mama ei a trecut de la la un aspect dulce, la un stil mult mai bărbătesc.

Deși Angelina preferă să își țină țină copiii departe de lumea showbizului, Vivienne și-a făcut deja debutul cinematografic in "Maleficient", alături de mama sa. Gemenii Vivienne și Knox s-au născut la 12 iulie 2008, ambii fiind copiii biologici ai Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt.

Pentru cei doi actori, transformarea fetiței nu eset o surpriză, având în vedere faptul că fiica mai marte, Shiloh, arată și se îmbracă exact că un băiat de 12 ani.  

Procesul de schimbare al lui Shiloh a început pe când avea numai 3 ani, atunci când a renunțat la hainele de fete. Brad Pitt a dezvăluit în trecut că Shiloh răspunde doar atunci când este strigată "John". Deci, pentru ei nu ar fi ciudat să treacă din nou prin această situație și, cum se așteaptă toată lumea, vor respecta și decizia lui Vivienne.

 

related posts

Modifică setările cookies