Inca o tanara a fost atacata cu acid de iubitul ei. Cum arata femeia, regina a frumusetii in Italia


Cazul tinerei model care a fost atacata cu acid sulfuric de un fost iubit, este cunoscut in intreaga lume. Acum, o noua regina a frumusetii se confrunta cu aceeasi problema, iar medicii spun ca femeia si-ar putea pierde vederea.


Gessica Notaro este numele tinerei care acum se afla in atentia medicilor, care se tem ca isi va pierde vederea complet. In varsta de 28 de ani, bruneta este o fosta concurenta la Miss Italia 2007, dansatoare si prezentatoare tv, dar si dresor de delfini.
 
Gessica a fost atacata de fostul sau iubit, Jorge Edson Tavares, care a incercat sa ii distruga complet frumusetea si i-a aruncat acid sulfuric pe fata, insa barbatul neaga acuzatiile. Acesta ar fi hartuit-o pe tanara si ar fi atacat-o si cu alte ocazii, cand i s-a interzis prin lege sa se mai apropie de casa fostei sale iubite.
 
Pe langa arsurile de pe chip si ochi, tanara are probleme si la nivelul soldului si picioarelor.
 
Gessica a fost incoronata Miss Romagna si a fost una dintre finalistele la Miss Italia, in 2007, iar cazul sau aminteste de cel al lui Katie Piper, o tanara superba care lucra ca model si spera sa isi construiasca o cariera solida in industria mediatica si careia visele i-au fost curmate de un fost iubit care, cu ajutorul unui complice, a planuit un atac asupra sa si i-a schimbat radical viata.

Katie s-a supus unei interventii istorice, in care medicii i-au inlaturat toata pielea de pe fata si au reconstruit-o apoi cu un substitut si cu grefe. Supravietuitoare a primei operatii de acest fel, Piper si-a deschis la scurt timp de la recuperare o fundatie si s-a dedicat salvarii altor femei care au trecut prin aceeasi situatie si carora li se alatura acum, in mod tragic, Gessica Notaro.

FULLSCREEN
Inca o tanara a fost atacata cu acid de iubitul ei. Cum arata femeia, regina a frumusetii in Italia
  • /

related posts