Inca putin si face picioare de culturist. Cum arata Vanessa Hudgens imbracata intr-o pereche minuscula de pantaloni


Este tanara, frumoasa, populara si are milioane de fani in intreaga lume care au urmarit cu sufletul la gura aventurile ei din "Highschool musical". In incercarea de a scapa de imaginea de vedeta Disney insa, Vanessa aproape ca a exagerat cu exercitiile fizice.


Calca si ea pe urmele lui Miley Cyrus si incearca sa demonstreze ca nu mai e fetita adorabila pe care au urmarit-o toti in "Highschool Musical". Primul pas pentru a scapa de imaginea Disney? Obtinerea unei siluete de femeie.

Din dorinta de a fi sexy, supla si tonifiata deci, Vanessa si-a inmultit orele petrecute in sala si si-a indreptat atentia catre corpul ei. Apreciata pentru silueta supla, vedeta incepe totusi sa capete corp de sportiva de performanta, ceea ce nu e tocmai la mare cautare la Hollywood.

Intr-unele din cele mai recente imagini surprinse de paparazzi cu ea, Hudgens poarta o pereche minuscula de pantaloni, care arata exact cum au ajuns picioarele ei. Cu muschii bine definiti si coapsele conturate, daca nu se opreste la timp, Vanessa va arata ca un culturist.

Actrita nu pare sa fie afectata insa de aceste mici probleme si se bucura de viata de tanara milionara la Hollywood, de iubitul ei si de prietenii apropiati. Oare o va anunta pana la urma unul dintre ei ca trebuie sa rareasca vizitele la sala?

FULLSCREEN
Inca putin si face picioare de culturist. Cum arata Vanessa Hudgens imbracata intr-o pereche minuscula de pantaloni
  • /

related posts

Modifică setările cookies