Inca un divort socant la Hollywood? Unul dintre cei mai mari actori din Cetatea Filmului, acuzat ca si-a inselat sotia


Se intampla ceva cu generatia de aur a actorilor de la Hollywood. Probabil ca cei mai multi dintre ei intra in criza varstei mijlocii si simt nevoia sa isi reafirme barbatia, pentru ca nu exista o alta explicatie pentru infidelitatile lor repetate.


Printre domnii care se simt amenintati de firele carunte si de varsta inaintata se numara si celebrul actor Richard Gere, despre care se spune ca si-ar insela sotia cu o alta femeie.

Protagonistul din "Pretty Woman" sau "Chicago" este casatorit din anul 2002 cu Carey Lowell, care i-a daruit si un baiat, insa promisiunea pe care i-a facut-o in ziua nuntii pare sa nu valoreze atat de mult intrucat a fost zarit consoland o alta femeie.

Richard Gere alaturi de sotia lui, Carey Lowell, cu care s-a castorit in anul 2002 

Mai precis, Gere este banuit ca ar calca stramb cu Diane Lane, care a divortat recent de sotul ei si care s-a refugiat in bratele lui Richard.

Gere impreuna cu presupusa amanta, Diane Lane, partenera lui din filmul "Unfaithful" (Infidel)

"Carey este foarte suparata ca sotul ei i-a iesit in intampinare lui Diane si ca o face pe cavalerul non stop cu ea. Sustine ca flirteaza cu orice femeie vulnerabila emotional, lucru care nu se cuvine", a spus o sursa din anturajul celor doi pentru cel mai recent numar al revistei National Enquierer.

Aceeasi sursa sustine ca sotia lui Richard Gere, Carey, nu ii mai suporta comportamentul si se gandeste serios sa il paraseasca.

related posts

Modifică setările cookies