Inca un gest care ii confirma statutul de cel mai "ciudat" adolescent. Aparitia bizara a lui Jaden Smith


Este greu pentru un barbat, fie el chiar si un star international, sa se faca remarcat la Met Gala printre sute de dive sexy. In ciuda acestui aspect, Jaden, fiul lui Will Smith, a reusit sa faca la fel de multa valva ca Rihanna sau Kendall Jenner.


Jaden Smith este considerat unul dintre cei mai excentrici si neobisnuiti tineri de la Hollywood. Nimeni nu ii contesta talentul, insa adesea actiunile si declaratiile sale bizare ii lasa pe cei din jur fara cuvinte.

La cea mai recenta aparitie, pe covorul rosu la cel mai exclusivist eveniment de fashion al anului, Met Gala, Jaden Smith a reusit sa faca ceva valva in jurul sau. Tanarul in varsta de 18 ani a venit cu cel mai neasteptat accesoriu: a adus cu el "dread"-urile pe care tatal sau i le-a taiat de curand pentru un nou rol. "Nu am putut sa vin cu sora mea ca partenera, asa ca mi-am adus parul", a spus Jaden Smith, apropo de accesoriul sau bizar.

Actorul a mai iesit in eviudenta si cu fatelele aurii ale dintilor sai, dar si cu incaltarile cu toc destul de mare... pentru un barbat :)

Jaden este cunoscut pentru comportamentul lui noncomformist, unii ar spune ca este chiar nebun. Extravaganta sa a dus pana la a poza in haine de femei. Uneori le poarta chiar pe strada. Adesea isi coloreaza unghiile.


related posts

Modifică setările cookies