Infidelii de la Hollywood. Barbatii celebri care si-au parasit sotiile iubitoare pentru amante


Erau fericiti in cuplu, insa asta nu i-a oprit sa-si insele sotiile si sa le paraseasca pentru amante. Iata cine sunt infidelii de la Hollywood care au calcat stramb si si-au distrus imaginea.


Brad Pitt - Actorul a inceput o relatie cu Angelina Jolie pe platourile de filmare de la "Mr & Mrs Smith" cand inca era casatorit cu Jennifer Aniston.

Bily Bob Thorton - Si fostul sot al Angelinei a calcat stramb fata de logodnica lui de atunci, Laura Dern. Cei doi urmau sa se casatoreasca, insa Billy s-a indragostit de bruneta si a renuntat la orice plan pentru a fi cu ea.

Marc Anthony - Marc Anthony si Jennifer Lopez s-au casatorit la o saptamana de la divortul cantaretului de fosta lui sotie, Miss Universe Dayanara Torres. Presa a aflat ca el si J.Lo se intalneau cat Marc era inca insurat cu mama primilor sai copii.

Kevin Federline - Dansatorul cu care s-a casatorit Britney Spears era logodit in momentul in care aceasta a inceput sa-i faca ochi dulci. Shar, logodnica lui, ii daruise deja un copil si era insarcinata cu al doilea cand a fost parasita pentru Printesa Muzicii Pop.

Eddie Cibrian - E poate cel mai controversat infidel de la Hollywood. Actorul era insurat cu Brandi Glanville cand s-a indragostit de LeAnn Rimes. La randul ei, LeAnn era maritata in perioada in care a inceput aventura cu starul din "Sunset Beach".

Johnny Depp - Avea doi copii cu Vanessa Paradis si se iubeau de ani de zile cand a cunoscut-o pe Amber Heard. Blonda i-a sucit mintile actorului din "Piratii din Caraibe" si l-a convins sa se insoare cu ea la scurt timp dupa despartirea de mama copiilor lui.

FULLSCREEN
Infidelii de la Hollywood. Barbatii celebri care si-au parasit sotiile iubitoare pentru amante
  • /

related posts

Modifică setările cookies