"Inima mia bate, bate pentru tine". Iti mai amintesti de Sing Sing BB? Cum arata solista la 12 ani de la formarea trupei


Trupa Sing Sing BB a luat nastere in Cluj, in anul 1999, si i-a avut drept membri fondatori pe Fero (Sorin Cretu) si Asi (Rares Asavoaiei). Cu toate ca nu a facut parte din formula initiala, Cristina Rus, care a intrat in trupa la sfarsitul anului 1999, este cea mai cunoscuta membra a formatiei.


Dupa ce prin Sing Sing BB au mai facut parte doua fete, Cristina Rus, blonda care a facut parte ulterior din alte proiecte de succes, le-a luat locul. Fotomodel si animatoare la Uniplus radio, solista era prietena lui Calin, solistul de la Desperado. Multe din hiturile trupei Sing Sing BB au fost compuse de Sandy Deac, leader si vocal in aceeasi trupa.

Analizand piata muzicala din Romania si fiind hotarati sa dea lovitura si la Bucuresti, Fero si Asi au lasat deoparte genul hip-hop pe care l-au adoptat initial si au lansat un videoclip dance. Intr-o noua formula, cu o noua solista care atragea privirile si cantece care prindeau la public, Sing Sing BB a devenit rapid una dintre cele mai ascultate formatii din Romania anului 2000.

"Inima mea bate", "Ce frumoase-s fetele" sau "Aoleu, inima mea" sunt doar trei dintre melodiile care au facut furori la petrecerile din perioada respectiva.

Trupa nu a rezistat foarte mult insa, in anul 2001 Rus dandu-si seama ca si-a creat deja un nume in industrie si isi poate vedea mai departe de cariera, fara duetul masculin. Astfel, ea semneaza un contract cu Andreea Banica, proaspat iesita din proiectul Exotic, si a format grupul Blondy.

Alaturi de Blondy, Cristina Rus a lansat hit-uri precum "Ai gresit" sau "Numele tau" si si-a castigat o multime de fani care au sustinut-o chiar si dupa terminarea celui de-al doilea mare proiect in care a fost implicata.

Invitata la diferite emisuni si participand chiar in calitate de concurenta la show-ul "Dansez pentru tine", Cristina a ramas in atentia publicului.

Dupa ce s-a casatorit si a nascut un baietel insa, despre cantareata nu s-au mai auzit prea multe lucruri. Pe Cristina nu a afectat-o trecerea timpului, ea aratand la fel de bine ca la inceputul carierei muzicale.

Cu o rinoplastie facuta, vedeta si-a corectat putin aspectul fizic, insa in rest etaleaza acelasi look impecabil pe care il avea si in anul 2000.

  • Inima mia bate, bate pentru tine . Iti mai amintesti de Sing Sing BB? Cum arata solista la 12 ani de la formarea trupei

related posts

Modifică setările cookies