Inna, aparitie de senzatie intr-un top aproape inexistent. Uite cum le-a eclipsat pe toate celelalte cantarete din Romania


Faptul ca Inna se bucura de un sex-appeal iesit din comun nu mai este o noutate pentru nimeni. Mandra de corpul si de infatisarea ei, vedeta profita la maxim de atuutile fizice si opteaza pentru tinute sexy la fiecare eveniment la care participa.


Zilele orasului Timisoara le-a a dus banatenilor o multime de surprize. Pe langa lista lunga de artisti care au concertat in orasul lor, timisorenii s-au putut bucura de un recital al celebrei Inna, cea care canta mai mult prin strainatate decat pe meleagurile autohtone.

Prezenta la eveniment, vedeta nu s-a dezis nici de aceasta data si a purtat un top minuscul care i-a lasat abdomenul la vedere. sexy si provocatoare, Inna a cucerit publicul si a incins atmosfera.

Cantareata a profitat nu doar de timpul petrecut pe scena din Piata Unirii, ci si de momentele din culise. Astfel Inna s-a pozat alaturi de Corina, ambele postandu-si cu mandrie ulterior imaginea pe conturile personale de Facebook.

related posts