Inna, intr-un costum de baie rosu, a la Baywatch. Cum au reactionat fanii cand au vazut-o asa


Inna a cucerit intreaga lume, iar asta nu doar prin muzica, ci si datorita look-ul ei sexy. Din Mexic pana in Rusia, Slovenia si Franta, admiratorii isi doresc sa o vada in ipostaze provocatoare.


Nu a mai iesit din playlisturi si din vizorul presei de la primul single, "Hot", iar aparitiile ei, exact ca ale vedetelor de la Hollywood, sunt intens mediatizate. Ce mai, Inna este, fara doar si poate, unul dintre cele mai reusite produse romanesti "exportate" vreodata.

Secretul succesului ei? Pe langa faptul ca munceste enorm si tine cont de sfaturile avizate ale echipei ei de specialisti, Inna este constienta ca si sex-appeal-ul o ajuta enorm. Intrebata exclusiv de Perfecte.ro cum isi caracterizeaza stilul, Inna a spus sincer ca adopta, intr-adevar un stil sexy.

Drept dovada sta una din cele mai recente poze publicate pe contul ei oficial de Facebook, unde antrenoarea de la Vocea Romaniei Junior s-a lasat pozata intr-un costum de baie rosu, a la Baywatch. Raspunsul celor care o admira? peste 70.000 de reactii si 600 de comentarii.

"Imi place sa raman sexy pentru fanii mei. Ei ma vor asa sexy, dar imi place sa am si o alura putin dezordonata, mai punk rock. I-am dat deja numele asta, dar nu stiu daca foarte multi aomeni sunt obisnuiti cu notiunea de club rocker", a spus Inna.

Tu ce parere ai despre imaginea "Hot" pe care a publicat-o pe Facebook? O prinde bine aspectul a la Pamela Anderson din celebrul serial "Baywatch"?

related posts