Insarcinata cu primul ei copil! Keira Knightley a dezvaluit ca va deveni mamica in vara anului urmator


Ultima perioada a fost una extrem de buna pentru britanica. Dupa ce a primit o nominalizare la Globurile de Aur pentru Cea mai Buna Actrita in Rol Secundar, Keira le-a mai dat o veste buna admiratorilor.


Potrivit presei din strainatate, actrita Keira Knightley si sotul ei, James Righton, se pregatesc sa devina parinti pentru prima oara. S-a scris ca vedeta in varsta de 29 de ani ar fi insarcinata in trei luni, insa nu se stiu mai multe informatii despre ea sau despre bebelus.

Keira si James, care face parte din formatia Klaxons, sunt casatoriti de un an si prefera sa fie discreti in ceea ce priveste relatia lor. Ei nu vor sa incurajeze presa sa scrie foarte multe informatii despre ceea ce se intampla in viata lor privata, motiv pentru care nu au comentat informatia potrivit careia urmeaza sa devina parinti.

Chiar si asa, intr-un interviu mai vechi, actrita spunea ca atunci cand va avea un copil, nu va dori sa devina casnica si sa se ocupe exclusiv de cresterea lui: "Mi-as dori sa fiu casnica? Nu. Dar mi-ar placea ca oricine sa aiba aceasta posibilitate si sa o faca fara sa fie acuzata sau blamata pentru decizia de a renunta la tot pentru copil. Ar trebui sa fie o regula si pentru barbatii care vor sa devina casnici", a spus Keira.

related posts

Modifică setările cookies