Insarcinata la aproape 50 de ani. Cum arata burtica Nataliei Streignard, care va deveni mama pentru a treia oara


Actrita care a jucat rolul Valentinei in "Grasuta mea frumoasa" e insarcinata pentru a treia oara. La aproape 50 de ani, vedeta arata senzational.


"La varsta mea nu e deloc usor. Cred ca merit un premiu pentru efort", a spus Natalia Streignard, frumoasa venezueleana care a cucerit publicul in telenovela "Valentina, grasuta mea frumoasa", despre cea de-a treia sarcina. 

Blonda a renuntat la actorie in urma cu sapte ani pentru a-si intemeia o familie, iar visul ei a devenit realitate dupa ce i-a nascut pe Jacques (5 ani) si Gia (2 ani). Bucuria vedetei a fost insa si mai mare cand a aflat ca viata ei va fi binecuvantata cu venirea pe lume a celui de-al treilea copil pe care il are cu Donato Calandriello.

"Toti copiii mei sunt un miracol. Pe toti i-am cautat si pentru toti am luptat. Cred ca a treia sarcina este un premiu pentru toata perseverenta de care am dat dovada", a spus actrita pentru People en Espanol.

 

Mi principe besando mi panza!❤️❤️❤️❤️

A photo posted by Natalia Streignard (@natystreignard) on


La 13 ani de la premiera telenovelei care a facut-o celebra in Romania, vedeta s-a implicat intr-o emisiune religioasa, "Milagros de Jesus", pe care a promovat-o prin intermediul contului ei de Instagram, unde tine constant legatura cu admiratorii ei.

 

Un poquito de ejercicio al aire libre!!!!! Rico la playa esta divina!!!!!!...

A photo posted by Natalia Streignard (@natystreignard) on


Nascuta in Spania dintr-un tata german si o mama argentinianca, vedeta s-a laudat cu faptul ca a obtinut cetatenie americana in 2012 si ca locuieste in Miami alaturi de sotul ei, dedicandu-se familiei frumoase pe care si-a construit-o.

related posts

Modifică setările cookies