Inselata de sotul dependent de droguri. Ce vedeta trece prin cea mai dificila perioada a vietii ei


Tanara celebritate se confrunta cu probleme serioase care ii afecteaza in mod vizibil starea de sanatate si planurile de viitor.


Viata lui Khloe Kardashian, sora mai mica a celebrei Kim Kardashian, pare desprinsa din filmele cu gangsteri si baieti rai, de vreme ce tanara in varsta de 29 de ani trebuie sa faca fata unui sot dificil, dependent de droguri si acuzat in repetate randuri de infidelitate.

Mariajul lor de aproape 4 ani atarna de un fir de par, dupa ce cuplul s-a confruntat ani la rand cu probleme de infertilitate si nu au reusit pana in momentul de fata sa aiba impreuna un copil. Desi nu se stie cine este responsabil de aceasta situatie, vina este aruncata in mod evident asupra lui Khloe, pe care sotul o acuza ca nu poate face copii.

Mai mult de atat, Lamar Odom, sotul tinerei celebritati si bachetbalist profesionist al unei echipe americane, este acuzat de consum de doguri si din cauza acestei dependente, intre cei doi au existat adesea certuri si scandaluri ce au dus la separarea lor temporara, cel mai recent eveniment de acest gen avand loc la sfarsitul lunii august, cand Lamar a innoptat la un hotel dupa o altercatie cu sotia sa.

Pe langa aceste probleme, in viata lui Khloe isi fac aparitia tot felul de tinere care-l acuza pe Odom de infidelitate, sustinand sus si tare ca acesta are nenumarate aventuri amoroase si ca este posibil ca unele dintre amantele lui sa fi ramas deja insarcinate.

Nu e de mirare ca acest lung sir de probleme din viata lui Khloe ii afecteaza sanatatea si starea psihica, iar cei apropiati se gandesc ca motivul imposibilitatii de a avea un copil nu tine de fapt de o problema specifica de sanatate, ci ca este rezultatul nedorit al stresului si supararii la care este supusa.

related posts

Modifică setările cookies