Internetul a luat foc la lansarea papusii din " "Frumoasa si Bestia": "Seamana mai mult cu Bieber decat cu Emma"


Emma Watson, devenita celebra dupa rolul sau din seria "Harry Potter",  va juca una dintre cele mai indragite eroine, pe Belle in filmul live action "Beauty and The Beast".


Primele imagini din film au facut inconjurul internetul, insa aceeasi fani care au apreciat trailerul critica acum papusa lansata dupa chipul si asemanarea Emmei in rolul lui Belle.

Papusa pare sa fie una dintre cele mai nereusite reproduceri are unei printese Disney, iar internautii nu au putut trece cu vedere faptul ca nu seamana aproape deloc cu indragita actrita.


"Stiam ca papusile live-action ale Disney Store nu sunt niciodata 100% identice, dar aceasta este cumplita", a scris un fotograf pasionat de papusi din Colorado, in timp ce alte persoane au comparat jucaria cu o alta vedeta: " Au crezut ca vor face o draguta papusa Emma, dar in loc de asta au facut o papusa Justin Bieber".

Comentariile au continuat, insa Emma Watson nu a declarat inca nimic despre reprezentarea care i-a fost facuta sau despre parerile fanilor sai si ai productiei "Frumoasa si Bestia".

Vezi mai jos si alte reactii starnite de papusa Belle- Emma Watson:


  • Internetul a luat foc la lansarea papusii din Frumoasa si Bestia : Seamana mai mult cu Bieber decat cu Emma

related posts

Modifică setările cookies