Interviu exclusiv Iulia Albu: Nu am silicoane, nu am operații estetice, și-mi iubesc nasul acvilin. Am avut însă o intervenție"


Pe Iulia Albu o așteaptă o toamnă lungă și frumoasă. A început sezonul în forță, pregătește noi proiecte TV, este mai creativă ca niciodată și totul pare să-i meargă din plin. Nu doar profesional ci și personal! Iată ce a mărturisit Domnița de Alba într-un interviu exclusiv pentru Perfecte.ro!
 


Iulia, cum întâmpini această toamnă? Cu proiecte noi, o emisiune proprie cumva? Ce anume le pregătești fanilor tăi?

Această toamnă vine cu foarte multe surprize, continuarea proiectului iuliaalbu.com, Iulia Albu WOW sau BAU, Marțea Neagră cu Iulia Albu, Iulia Albu InstaStyle și nu în ultimul rând La Iulia Albu în bucătărie, un cooking show altfel, ce poate fi văzut doar pe canalul meu de Youtube. Urmează lansarea noii colecții de bijuterii “Iulia Albu Les Merveilles” și, firește, un proiect pe tv despre care voi putea vorbi în câteva săptămâni.

Ce ritual de beauty are Domnița de Alba? Cum te întreții? La ce tratamente de înfrumusețare recurgi?

Am grijă de corpul meu în limite normale pentru o Domniță contemporană, iar când necesitatea o impune, Dr. Florin Juravle este cel care face lucrurile pentru mine.

Citește și Iulia Albu și-a prezentat noul cocoș la un eveniment de gală. Pasărea a primit un nume pompos

Știu că ești adepta frumuseții naturale, fără bisturiu și ajutorul doctorului estetician. Ai rămas la aceeași părere? Fără silicoane și alte intervenții?

Nu am silicoane, nu am operații estetice, și-mi iubesc nasul acvilin. Am avut însă o intervenție de liposucție la nivelul gleznelor.

Fără de ce anume nu ai putea trăi?

Nu aș putea trăi fără aer.

Sunt curioasă să aflu cum arată dressingul tău! Îți lipsește ceva din punct de vedere vestimentar? Dacă da, ce anume?

Dressingul meu este complet iremediabil și perfect… gol. Niciodată nu găsesc tot ce am nevoie. Asta și pentru că sunt destul de împrăștiată.

Care este acum animalul tău de companie?

Momentan am doi cameleoni, Ding și Dong, un bulldog francez – Myiokko, 3 cocoși și o găină.

Cum este Iulia Albu în relația cu iubitul? Vă pregătiți de nuntă? Te-a cerut? Cum vă merge?

Sunt într-un punct foarte frumos din viața mea și intenționez să mă bucur la maximum de lucrurile pe care le avem, fără compromisuri și-n afară oricărui stereotip.

Cum e Mikaela acum, fetița ta? Câți ani are și ce îi place să facă cel mai mult la această vârstă?

Mikaela este un copil minunat la fel ca toți copiii. Îmi doresc să aleagă o cale care să o reprezinte și să nu simtă niciodată presiunea de a călca pe urmele mamei ei.

Îți mai dorești copii?

Îmi mai doresc încă 3 copii.

Care este în viziunea ta, cel mai bine îmbrăcată vedetă de la noi?

Este greu de dat un răspuns clar întrucât cele mai multe vedete au fluctuații foarte mari. Pentru a afla cine este cel mai bine îmbrăcată și cel mai prost, în fiecare săptămâna, îi aștept pe toți cititorii voștri pe siteul meu.

Cine ar primi acum trofeul BAU?

Săptămâna aceasta, Ozana Barabancea este cea care a primit trofeul BAU.

Ce recomazi din punct de vedere stilistic pentru acest sezon de toamnă-iarnă 2018? Ce se poartă? Ce nu se poartă? Ce trebuie evitat?

Evitați orice tentativă de travesti ce implică unghii lungi, gene false, fațete dentare și animal print. Firește, depinde și unde mergeți. Nu purtați lucruri doar pentru că ele sunt în trend și nu vă goliți conturile bancare pentru produse de un sezon sau două. Purtați-vă părul mereu curat și coafat lejer, machiați-vă cât mai natural și purtați doar pantofi de brand. Pentru că brand-urile sunt bune pentru suflet. Donați, reciclați și treziți-vă și începeți fiecare dimineață cu un zâmbet larg. Cârpele nu aduc fericirea, însă o întrețin.

FULLSCREEN
Interviu exclusiv! Câți copii își dorește Iulia Albu!
  • /


related posts