Intr-o pereche de pantaloni ultra mulati, care o fac sa para dezbracata. Cum a impresionat Selena Gomez in LA


De cand a iesit de la centrul de reabilitare, Selena Gomez e urmarita in permanenta de paparazzi. Acestia o footgriafaza constant pe fosta vedeta Disney, spre incantarea fanilor.


Bruneta de 24 de ani a fost surprinsa de angajatii publicatiilor mondene pe strazile din Los Angeles in urma cu putin timp. Imbracata intr-un pulover crem, asortat la o pereche de pantaloni din piele deschisi la culoare, Selena a creat o iluzie optica de senzatie si a dat impresia ca e... dezbracata.

Selena a aparut cu ochelari de soare la ochi si a incercat sa se ascunda de angajatii publicatiilor mondene, insa nu a reusit sa se fereasca de bliturile lor insistente.

Dupa o absenta de trei luni, fosta vedeta Disney a revenit in prim plan. Vedeta a fost internata intr-un centru de recuperare, dupa ce a anuntat ca isi anuleaza turneul mondial "Revival" pentru a se ocupa de problemele pe care le are cu anxietatatea, atacurile de panica si depresia. De atunci, vedeta care s-a confruntat si cu lupusul, a fost plecata in vacante relaxante si a petrecut timp de calitate alaturi de familie si persoane apropiate. 

Selena a revenit in lumea mondena cu ocazia premiilor American Music Awards, la care a tinut un discurs emotionant despre iubirea de sine, dupa ce a primit premiul Favourite famele pop/rap.

related posts

Modifică setările cookies